Servicii

Awesome Image
Degrize® Industrial Technology

SERVICII

Degrize ofera solutii in productia si personalizarea de echipamente si utilaje pentru companii producatoare ce activeaza in domeniile: cosmetica, farmaceutica,  alimentara. Pentru ca stim ca in mediul concurential al acestor domenii de activitate trebuie sa va puteti baza pe un utilaj fiabil si performant, selectam din portofoliul nostru solutiile care sa se potriveasca cel mai bine specificului si strategiei de dezvoltare ale companiei dumneavoastra.

Degrize asigura servicii de mentenanta, in perioada de garantie si postgarantie, cu personal calificat si operativ. SERVICIUL DE MENTENANTA DEGRIZE este capabil sa mentina activitatea de productie, pentru partenerii nostri, in functionare optima prin remedierea defectelor aparute la echipamentele pneumatice, electronice, electrice si mecanice. Avem privilegiul de a avea o echipa de profesionisti care doresc sa rezolve problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

CONTACT

INDUSTRIA COSMETICA

Produsele cosmetice din magazine, indiferent daca sunt fabricate in UE sau importate din tari terte, trebuie sa respecte in intregime Regulamentul privind produsele cosmetice, care asigura standarde de siguranta mai stricte si o informare mai buna a consumatorilor.
Solutiile Degrize sunt unic pozitionate in concordanta cu functionalitatile industriei, pentru a intampina regulie stricte ale acesteia.

INDUSTRIA FARMACEUTICA

Companiile care activeaza in domeniul produselor farmaceutice, se afla sub o presiune constanta, impusa de necesitatea de a gestiona eficient activitatile zilnice. Astfel, acestea trebuie sa isi reduca cheltuielile operationale si sa isi imbunatateasca serviciile pentru clienti si performantele in ceea ce priveste onorarea comenzilor.
Degrize intelege faptul ca in calitate de producator de echipamente pentru industria farmaceutica succesul depinde de abilitatea de a produce produse de o calitate superioara. Trebuie sa urmati un proces foarte bine controlat, pentru a dezvolta si fabrica produse care satisfac cele mai stricte standarde de calitate.

INDUSTRIA ALIMENTARA

In cazul producatorilor din industria alimentara, varietatea materialelor componente, varietatea produselor obtinute in prezent precum si schimbarile rapide care au loc in dezvoltarea noilor produse solicita, impreuna, cele mai bune utilaje si echipamente de productie.
Va oferim solutii complete pentru echipamente si utilaje din industria alimentara.

Str. Prelungirea Garii Catelu 12, Cernica 077035