Despre noi

Awesome Image

Degrize®
Industrial
Technology

Societate cu capital privat romanesc, a carei activitate principala o reprezinta producerea de echipamente si utilaje. Ca producator, te confrunti cu provocari unice, in plus fata de cerintele tehnice complexe trebuie sa raspunzi si solicitarilor din partea clientilor privitoare la o mai buna calitate, costuri mai mici si o mai rapida livrare.

Specialistii nostri au peste 20 de ani experienţă în proiectarea, productia si elaborarea de solutii, care acopera toate nevoile companiei dumneavoastră. Suntem familiarizaţi cu provocări in producţia si personalizarea de echipamente si utilaje pentru companii producatoare ce activeaza in diverse domenii: cosmetice, farmaceutice, alimentare.

Ca profesionisti în domeniu, suntem creativi, avem capacitatea de a identifica problemele aparute in procesul de productie, oferind solutia optima, astfel incat activitatea clientilor nostri sa se desfasoare in conditii foarte bune. Specialistii DEGRIZE pot realiza proiecte conform cu cerintele clientilor, personalizand utilaje si oferind solutii ingenioase in integrarea noilor utilaje in procesul de productie existent.

Parerile clientilor nostri

experienta
PESTE 20 DE ANI DE EXPERIENTA

Specialistii nostri au peste 20 de ani experienta in proiectarea, productia si elaborarea de solutii, care acopera toate nevoile companiei dumneavoastra

servicii de mentenanta
SERVICII DE MENTENANTA

DEGRIZE asigura servicii de mentenanta, in perioada de garantie si postgarantie

personal calificat
PERSONAL CALIFICAT SI OPERATIV

Avem privilegiul de a avea o echipa de profesionisti care doresc sa rezolve problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

doc
ECHIPAMENTE SI UTILAJE LA CHEIE

Suntem alaturi de dvs. in alegerea echpamentului potrivit pentru indeplinirea obiectivelor de crestere a productivitatii, de optimizare a costurilor si maximizare a profitului.

Str. Prelungirea Garii Catelu 12, Cernica 077035