Despre noi

Degrize Industrial Technology

Societate cu capital privat romanesc, a carei activitate principala o reprezinta producerea de echipamente si utilaje. Ca producator de utilaje sau de echipamente industriale te confrunti cu provocari unice. In plus fata de cerintele tehnice complexe trebuie sa raspunzi si solicitarilor din partea clientilor privitoare la o mai buna calitate, costuri mai mici si o mai rapida livrare

Specialistii nostri au peste 20 de ani experienţă în proiectarea, productia si elaborarea de solutii, care acopera toate nevoile companiei dumneavoastră. Suntem familiarizaţi cu provocări in producţia si personalizarea de echipamente si utilaje pentru companii producatoare ce activeaza in diverse domenii:

  • farmaceutice
  • cosmetice
  • alimentare
Despre noi

Ca profesionisti în domeniu, suntem creativi, avem capacitatea de a identifica problemele aparute in procesul de productie, oferind solutia optima, astfel incat activitatea clientilor nostri sa se desfasoare in conditii foarte bune. Specialistii DEGRIZE pot realiza proiecte conform cu cerintele clientilor, personalizand utilaje si oferind solutii ingenioase in integrarea noilor utilaje in procesul de productie existent.